FEAL – ponosni sponzor NK Široki Brijeg

Početkom 2017. godine FEAL je potpisao sponzorski ugovor s nogometnim klubom Široki Brijeg. Ovim činom klubu, koji je u posljednje vrijeme imao poteškoća, dana je financijska inekcija i omogućeno je da se klub vrati u sami vrh BiH nogometa.

„Spremni smo maksimalno pomoći u uspješnom funkcioniranju kluba. Imamo mnogo poslovnih partnera te ćemo se srcem i dušom založiti da i njih privučemo kao klupske sponzore te tako proširimo naše djelovanje za naš NK Široki Brijeg“ riječi su Ante Muse – člana uprave FEAL-a, a ujedno i novoizabranog člana upravnog odbora NK Široki Brijeg.

U novi Upravni odbor od 11 članova osim predstavnika FEAL-a jednoglasno su izabrani: Mirko Grbešić, Miro Kraljević, Marinko Gilja, Zdenko Ćosić, Ivan Ševo, Željko Knezović, Josip Kožul, Goran Kraljević, Željko Gugić i Robert Sabljić.

Novi/stari predsjednik Skupštine je Dario Knezović, a potpredsjednik je također novi/stari Tomislav Bevanda. Nadzorni odbor čine: Ante Matijević (predsjednik), Predrag Čović (član) i Slaven Zelenika (član), a u Stegovnom povjerenstvu su: Mladen Kvesić, Ivan Primorac i Ljubo Soldo

Građani Širokog Brijega ali i svi navijači kluba vjeruju da će na ovaj način klub ponovno postizati rezultate kakve zaslužuje te da će na Pecari ponovno gledati vrhunski nogomet.