Proširenje proizvodnih kapaciteta je ključ uspjeha svake tvrtke

Zbog konstantnih promjena tržišta te dinamičnog i potpunog ispunjavanja zahtjeva klijenata, FEAL je proširio postrojenje za eloksiranje aluminija. Isti standard kvalitete i obrada na novom proizvodnom postrojenju omogućavaju vrhunske karakteristike dobivenih proizvoda.

FEAL kao prvi i vodeći proizvođač aluminijskih sistema za građevinski sektor, omogućava svojim klijentima obradu, bojenje i zaštitu procesom eloksiranja. U svom asortimanu nudi eloksiranje aluminija u prirodnim bojama, boji bronce od svijetle do potpuno crne te boji zlata.

Eloksiranje aluminija podrazumijeva umjetno ojačanje oksidnog sloja koji inače nastaje prirodnim putem pod utjecajem atmosfere te štiti aluminij od korozije. Izvodi se u kupkama sa sumporom ili kromnom kiselinom, a nastali sloj je ravnomjeran, gust i stakleno proziran te je idealan i u dekorativne svrhe.

Aluminij-oksid se u potpunosti integrira u aluminijsku metalnu strukturu tako da je ljuštenje nemoguće.

 

Ono što je posebno bitno istaknuti kao prednost u postupku eloksiranja je trajnost, stabilnost boje i jednostavno održavanje.

Proširenje proizvodnog postrojenja kao i svaki uspjeh FEAL-a počinje od ideje i potrebe kupaca te želje FEAL da uspješno ostvari svaku od njih, zadržavajući lidersku poziciju na tržištu.

Upravo ovo proizvodno postrojenje  doprinijet će još većoj konkurentnosti tvrtke i ispunjavanju svih zahtjeva postojećih i potencijalnih kupaca.