Svim radnicima, partnerima, prijateljima, kolegama FEAL grupe i široj javnosti

Dragi radnici, poslovni partneri, kolege i prijatelji tvrtke FEAL d.o.o. Široki Brijeg, s velikom tugom i boli obavještavamo vas, kako je naš vlasnik gospodin Jozo Bogdan preminuo u zagrebačkoj bolnici Rebro danas, 12. kolovoza 2020. godine.

Naš Jozo, jedan od najvećih bosanskohercegovačkih gospodarstvenika, koji je iz pepela uspješno podigao grupaciju FEAL i postavio ju na europsku i svjetsku razinu, preminuo je uslijed iznenadnog nesretnog slučaja.

Zahvaljujući njemu FEAL je postao pozitivan primjer tvrtke koja je osvojila domaće i svjetsko tržište aluminija te je zaslužan što se naši proizvodi nalaze u konstrukcijama najsuvremenijih europskih građevina što svojevrsno predstavlja trajnu ostavštinu koju je Jozo Bogdan ostavio ne samo nama u BiH nego i u svijetu. Ostavio je brojna djela i ideje iza sebe i tu smo da kažemo hvala te nastavimo stvarati u njegovom stilu s osmjehom na licu. Ostat će uvijek u sjećanju kao nasmijani optimista, čovjek velikog duha, pun energije za ljude i život.

S ponosom i radošću smo svi mi zahvalni što smo imali sreće raditi s ovim velikim čovjekom a ujedno žalosni i shrvani u tuzi jer nas je iznenadno šokirala vijest o nesretnoj smrti u 67. godini života.

Kažu da ljudi umiru samo kad ih svi zaborave. Ti ne moraš brinuti jer te tvoji prijatelji, kolege, radnici i suradnici nikad  neće zaboraviti. Dragi Jozo, neka ti je vječna slava i hvala, bila je čast poznavati te i uvijek ćeš nam nedostajati.

Počivao u miru.