Dodijeljene stipendije četvrtoj generaciji FEAL-ovih stipendista

21.11.2023.

U sjedištu tvrtke FEAL svečano su dodijeljene stipendije za četvrtu generaciju studenata. Stipendijama pokušavamo financijski olakšati obrazovanje najboljim studentima strojarstva, elektrotehnike, računarstva i građevine.

Za uspjeh i izvrsnost nagrađeno je deset novih studenata iznosom od 500 KM mjesečno do kraja završetka studija. Naši stipendisti će, u skladu s potpisanim Ugovorom, obavljati stručnu praksu i edukaciju unutar tvrtke.

U FEAL-u brinemo da studenti ostanu motivirani i to ne samo pri učenju nego da ih potaknemo na dodatne edukacije i usavršavanja u području njihovih interesa.

Potaknuti izraženim zanimanjem studenata za ovu vrstu stipendija  namjeravamo nastaviti motivirati i nagrađivati najbolje student i u narednim godinama te se ovim putem zahvaljujemo svim kandidatima na izdvojenom vremenu i prijavama na natječaj.

Previous slide
Next slide

Pročitajte još:

Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.
Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture.