Sfera 2020:Otvori u građevinarstvu

05.03.2020.

IX Međunarodna naučno stručna konferencija ”Sfera 2020:Otvori u građevinarstvu”  uspješno je završena u Sarajevu, i okupila je veliki broj posjetitelja tijekom dva dana trajanja događaja. Gosti su imali priliku uživati u predavanjima regionalnih stručnjaka te je na jednom mjestu komunicirala struka i nauka, iznosila stavove, mišljenja i time je otvorena mogućnost za uspostavljanje domaće i međunarodne suradnje.

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dijela bio je i osigurati sudionicima kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unapređenja poslova. Naučno stručne konferencije iz oblasti građevinarstva i arhitekture postale su tradicionalne i prepoznate u cijelog regiji kao respektabilan događaj koji spaja struku i nauku

Konferencija je trajala dva dana te pored predavanja sponzora i partnera, stručnjaka i profesora, drugog dana je održana i panel diskusija gdje se razvila zanimljiva i korisna interakcija, s naglascima o zaključku konferencije i budućim koracima za poboljšanje rada. Sponzori i partneri konferencije su tržišni lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu, te su putem prezentacija i izložbenih štandova ukazali na novitete, i sisteme koji doprinose razvoju sektora otvora u građevinarstvu. Naša tvrtka je i ove godine pružila podršku organizatorima te bila generalni sponzor konferencije prepoznajući značaj ovako velikog događaja u našoj branši.

Read more:

This year, once more we provided support to the leading architectural gathering "Days of Architects 3.0"

Interview with the new CEO of FEAL

Let us be responsible to ourselves and the environment by respecting protection measures in the fight against Coronavirus.