FEAL je novi član njemačke udruge za zaštitu od buke DVLV

07.10.2023.

Noise Phalanx je novi proizvod FEAL grupe, a riječ je o inovativnom sistemu zaštite od buke za Deutsche Bahn.

Nakon višegodišnje implementacije i osiguranja proizvoda na tržištu, razvoj bukobrana smo podigli na novu razinu. Unutarnji ustroj je kadrovski i tehnološki reorganiziran i ojačan. U tom kontekstu podnijeli smo zahtjev za članstvo u njemačkoj Udruzi za zaštitu od buke DVLV i od 1. rujna 2023. postali član. Informacije o članstvu možete pronaći ovdje: https://dvlv.eu

Nadamo se da će nam ovo članstvo omogućiti pristup širem tržištu.  Samo članstvo je ujedno i nagrada za inovativnost proizvoda ali i rezultat profesionalnog rada i razvoja proteklih godina.

Noise Phalanx grupa proizvoda sada je reprezentativni proizvod FEAL grupe kojim smo pozicionirani u  sve značajnijem i rastućem  industrijskom i komercijalnom sektoru zaštite od buke. Naš profesionalni  tim iskusnih inženjera i tehničara na raspolaganju je za daljnji razvoj sistema i projekata. Kroz postojeće EBA dozvole (Savezne željezničke uprave) i certificiranje proizvoda u skladu s RIL (Njemački standard za zaštitu od buke u željezničkom sektoru) stekli smo uvjet za članstvo u DVLV.

U ponudi imamo kompletan asortiman proizvoda za brzine do 300 km/h te vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Pročitajte još:

Od gotovo stotinu pristiglih prijava nakon višednevnog testiranja u više krugova odabrali smo 10 ponajboljih studenata s raznih fakulteta. 

Upoznajte sve naše potkonstrukcijske FNE sisteme na jednom mjestu. Na raspolaganju su vam i naši detaljni katalozi svakog pojedinačnog sistema.

Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.