Hvala vam za godine zajedničkog rada!

22.09.2023.

Na brojnim ostvarenim suradnjama i neizmjernoj podršci svih ovih godina odlučili smo zahvaliti gala koncertom solista zagrebačkog HNK u Mostaru našim poslovnim partnerima i prijateljima.

U srijedu 20.09. 2023. godine u Velikoj dvorani HD HS Kosača održala se premijera koncert solista HNK Zagreb. Svi prisutni gosti uživali su u premijernoj izvedbi najzvučnijih solističkih imena.

Upoznali se s djelima trenutačnog i budućeg repertoara zagrebačke Opere te uživali u arijama hrvatskih i svjetskih skladatelja. Solisti su izveli arije, duete i ansamble iz opere nekih od najpoznatijih skladatelja Giuseppea Verdija, Giacoma Puccinija, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Georgesa Bizeta, Jacquesa Offenbacha te hrvatskih autora Jakova Gotovca, Ivana pl. Zajca i Ive Tijardovića.

Previous slide
Next slide

Nakon koncerta druženje je nastavljeno u Ljetnikovcu Radobolja uz opuštenu atmosferu, prekrasan ambijent  i zvukove jazz benda.

Godine truda, rada, uspona i padova pratili su s puno podrške i razumijevanja te doprinijeli da FEAL bude tu gdje jesmo.

Koncert je bio samo uvod u sve ono lijepo što nas tek očekuje narednih godina.

Pročitajte još:

Od gotovo stotinu pristiglih prijava nakon višednevnog testiranja u više krugova odabrali smo 10 ponajboljih studenata s raznih fakulteta. 

Upoznajte sve naše potkonstrukcijske FNE sisteme na jednom mjestu. Na raspolaganju su vam i naši detaljni katalozi svakog pojedinačnog sistema.

Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.