Posjedujemo 6 modernih hidrauličkih preša za proizvodnju aluminijskih profila (14MN, 18MN, dvije preše snage 35MN i dvije preše snage 25MN). Godišnji kapacitet prešanja je 80.000 tona.

Posjedujemo dvije potpuno automatizirane linije za anodizaciju. Procesi poput četkanja i brušenja su također dostupni. Certificirani od Qualanod.

Posjedujemo 3 horizontalne linije za elektrostatsko bojanje profila prahom. Bojanje se vrši odgovarajućom predobradom, odabir boje prema želji kupca. 

Na području strojne obrade pokrivamo razne tehnologije. CNC strojna obrada, savijanje, zavarivanje, poliranje, brušenje, montaža…

Industrijski proizvodi

Razne vrste profila za industrijski sektor.

Aluminijska rješenja za infrastrukturni sektor

Svojim partnerima nudimo širok spektar proizvoda iz domene zaštite od buke za željeznicu, te ekstrudirane profile za prometne znakove.

Aluminijska rješenja za transportni sektor

Radi li se o interijeru ili vanjskim dijelovima, ili istovarnim rampama, mi nudimo široki spektar različitih rješenja.

Najnovije vijesti

Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanicom izv.prof.dr.sc. Davorkom Šaravanjom
FEAL kupac Elumatecovog 1000-tog stroja. Najava nastavak uspješne suradnje.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je naša poslovnica FEAL Split promijenila adresu te je od 25.10.2021, godine na novoj adresi: Dubrovačka ulica 2, 21204 Dugopolje.
Misija tvrtke FEAL je kontinuirano proširivanje i modernizacija poslovnog procesa. Na tragu tome modernizirali smo pogon za plastifikaciju. Trenutno raspolažemo s tri automatska pogona i jednom robotskom linijom