Posjedujemo 5 modernih hidrauličkih preša za proizvodnju aluminijskih profila (14MN, 18MN, 35MN i dvije preše snage 25MN). Godišnji kapacitet prešanja je 40.000 tona.

Posjedujemo dvije potpuno automatizirane linije za anodizaciju. Procesi poput četkanja i brušenja su također dostupni. Certificirani od Qualanod.

Posjedujemo 3 horizontalne linije za elektrostatsko bojanje profila prahom. Bojanje se vrši odgovarajućom predobradom, odabir boje prema želji kupca. 

Na području strojne obrade pokrivamo razne tehnologije. CNC strojna obrada, savijanje, zavarivanje, poliranje, brušenje, montaža…

Industrijski proizvodi

Razne vrste profila za industrijski sektor.

Aluminijska rješenja za infrastrukturni sektor

Svojim partnerima nudimo širok spektar proizvoda iz domene zaštite od buke za željeznicu, te ekstrudirane profile za prometne znakove.

Aluminijska rješenja za transportni sektor

Radi li se o interijeru ili vanjskim dijelovima, ili istovarnim rampama, mi nudimo široki spektar različitih rješenja.

Najnovije vijesti

Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta inženjera strojarstva (više izvršitelja).
Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.
Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija  za akademsku godinu 2020/2021