Infrastruktura

Sigurnost i zdravlje ljudi predstavlja osnovu postojanja, time se vodi i Feal. Te svojim partnerima nudimo širok spektar proizvoda koji se koriste u sklopu infrastrukturalnih radova. U tu grupu spadaju raznorazni sistemi za zaštitu od buke, konstrukcije za vertikalnu signalizaciju, sistemi za opremanje pratećih objekata i sl.

Bukobrani

Buka je jedan od glavnih uzročnika koji utječe na kvalitetu života, posebice u urbanim sredinama gdje je buka prisutna konstantno i ima utjecaj na veliki broj aspekata svakodnevnice. Svrha implementacije zidova za zaštitu od buke je smanjiti utjecaj buke u urbanim područjima , te stvoriti pozitivni okoliš za život ljudi. Pored svoje osnovne namjene, ovi proizvodi ujedno služe kao sigurnosni zidovi između javnih površina i prometnica, a u svojim posebnim izvedbama služe i kao podloga i oslonci za uzgoj biljki penjačica ( zelenila), što u konačnici čini okoliš daleko ugodnijim za život.

Više informacija o bukobranima možete pronaći na noise-phalanx.com.

Preuzimanje kataloga bukobrana

Prometni znakovi

Svojim dobrim osnovnim karakteristikama aluminij je zauzeo značajno mjesto u proizvodnji elemenata vertikalne signalizacije. Fealova široka paleta proizvoda i tehnološke mogućnosti proizvodnje, jamac su riješenja svih zahtijeva iz ovog sektora.

Rasvjetni stupovi

Dobre mehaničke osobine aluminija i naše tehnološke mogućnosti proizvodnje kao i široka paleta legura koje koristimo, omogućuju nam da možemo dizajnirati i proizvesti proizvode za ovu namjenu koji će zadovoljiti sve statičke zahtijeve, a svojom površinskom zaštitom i dizajnom će osigurati dugotrajnost proizvoda i njegovu integraciju u okoliš.