Aluminijska rješenja za infrastrukturni sektor

Sigurnost i zdravlje ljudi predstavlja osnovu postojanja, time se vodi i Feal, te svojim partnerima nudi širok spektar proizvoda iz domene zaštite od buke za željeznicu, te ekstrudirane profile za prometne znakove.
Buka je jedan od glavnih uzročnika koji utječe na kvalitetu života, posebice u urbanim okolinama gdje je buka prisutna konstantno i ima utjecaj na veliki broj aspekata svakodnevnog života.

Barijere za zaštitu od buke postavljane neposredno uz prometnice (cestovne ili željezničke) najčešći su i najsigurniji način smanjenja rasprostiranja buke. Primjenom barijera dovoljne visine i dostatne duljine, odmah nakon postavljanja postiže se efekt smanjenja razine buke na projektom predviđenu razinu. Adekvatno odabrane barijere mogu smanjiti razinu buke i do 15 dB. Osim zaštite od buke bukobrani su i sigurnosna barijera između željezničke pruge i okoline (omogućuju zaštitu od nekontroliranog prolaza djece preko pruge).

Previous slide
Next slide

U cilju servisnih održavanja postoje i sigurnosna vrata koja su sastavni dio naše ponude i kompaktna su s bukobranima. U ponudi imamo jednokrilna i dvokrilna vrata testirana na brzinu vlakova do 300 km/h.

Više informacija o bukobranima možete pronaći na noise-phalanx.com.

Pročitajte još: