Uspješna dugogodišnja suradnja tvrtki Elumatec i FEAL

16.12.2021.​

Tvrtka FEAL na tržištu je prisutna više od 40 godina i iza sebe ima dugu tradiciju u ovoj zahtjevnoj industriji. Titulu najvećeg proizvođača aluminijskih profila održavamo stalnim povećanjem proizvodnih kapaciteta i ulaganjem u ljude, strojeve i tehnologiju. FEAL kao jedan od najvećih izvoznika u BiH prisutan je na mnogim tržištima Europe. Zahtjevi svakog pojedinog tržišta različiti su po mnogočemu ali zajedničko im je da svi žele i očekuju vrhunsku kvalitetu bez obzira čime se bavite.

Kroz godine tvrtka je stasala u prepoznatljivo ime na međunarodnoj razini, a ono što je izdvaja na tržištu su inovacije i kvaliteta, naglasio je direktor tvrtke FEAL gospodin Ante Musa.

Naša misija je konstantno pratiti svjetske trendove u preradi aluminija i neprekidno ulagati u moderne tehnologije uz kontinuirano obučavanje stručnih kadrova i usvajanje Europskih standarda proizvodnje i poslovanja, rekao je gospodin Musa u nastavku.

Elumatec na tržištu nudi širok asortiman kojeg čini preko 120 različitih strojeva. Pohvalna je i mogućnost kreiranja strojeva prilagođenih specifičnim potrebama kupaca u više industrijskih sektora. FEAL je jedan od preko 35.000 kupaca i partnera tvrtke Elumatec diljem svijeta. Elumatec posebnu pozornost daje ispunjavanju zahtjeva svojih kupaca, a sve uz naglašenu profesionalnost i prijateljsku suradnju.

Previous slide
Next slide

Mnoštvo zasluženih nagrada koje je Elumatec dobio za svoje strojeve dodatni su pokazatelj njihove vrhunske kvalitete. Uz spomenuto i druge su kvalitete, poput produktivnosti, fleksibilnosti, pouzdanosti i blizine kupcima, odlike Elumateca.

Na kraju je gospodin Musa izrazio čast i zadovoljstvo što je upravo FEAL kupac Elumatecovog 1000-tog stroja i najavio nastavak uspješne suradnje te zaželio još puno godina ovako uspješnog poslovanja koje može biti primjer i drugima.