Aluminijska rješenja za transportni sektor

Aluminijska rješenja za transportni sektor (kamioni, vlakovi, motorna vozila, brodovi, zrakoplovi). Otpornost na koroziju, mala težina, sjaj, i posebice dobar izgled, predstavlja aluminij ključnim materijalom za transportni sektor. Radi li se o interijeru ili vanjskim dijelovima, ili istovarnim rampama, Feal nudi široki spektar različitih rješenja.

Usredotočeni smo na suradnju s velikim i zahtjevnim kupcima što je rezultiralo brojnim projektima s Bombardierom Siemensom, s kojima radimo direktno ili kao proizvođači komponenti za njihove ostale dobavljače. (Saint- Gobain, Lipik Glas…).
Previous slide
Next slide
Prijevoz

Uz sve proizvodne mogućnosti, a sa ciljem još većeg približavanja partnerima, modernim voznim parkom koji posjedujemo u mogućnosti smo Vam ponuditi i prijevoz robe do mjesta odredišta.

Pakiranje

U slučaju potrebe za posebnim pakiranjem naručene robe, naš tim tehnologa Vam je na raspolaganju za sve vrste prijedloga, u cilju sigurnog transporta i isporuke na mjestoo krajnje destinacije. Na taj način možemo garantirati zaštitu vaših proizvoda tijekom cijelog transporta i skladištenja.

Pročitajte još: