Dodijeljene stipendije trećoj generaciji FEAL-ovih stipendista

05.12.2022.

Pri potpisivanju dodjele stipendija drugoj generaciji naših stipendista najavili smo da ćemo nastaviti ovu našu praksu pomoći talentiranim i vrijednim studentima. Ove subote smo se u prostorijama tvrtke FEAL družili s trećom generacijom naših stipendista i realizirali najavljeno.

Natječaj o dodjeli stipendija za treću generaciju stipendista raspisan je 23.9.2022. godine za studente sljedećih studija: strojarstvo, elektrotehnika, informatika, računarstvo, arhitektura, građevina, industrijski dizajn i ekonomija

Od gotovo stotinu pristiglih prijava nakon višednevnog testiranja u više krugova odabrali smo 10 ponajboljih studenata s raznih fakulteta. Ovogodišnji stipendisti su studenti: strojarstva, arhitekture, elektrotehnike i ekonomije.

U našim prostorijama smo u subotu imali prigodno druženje i dodjelu stipendija naše treće generacije stipendista. Ovom prigodom naši stipendisti su se detaljnije upoznali s poslovanjem tvrtke FEAL, kao i cjelokupne FEAL grupe.

Previous slide
Next slide

Naši stipendisti će, u skladu s potpisanim Ugovorom, primati do završetka studija stipendiju u iznosu od 500 KM mjesečno te će obavljati stručnu praksu i edukaciju unutar tvrtke FEAL.

Kontinuirani cilj tvrtke FEAL je zapošljavanje mladih, talentiranih, obrazovanih i vrijednih kadrova. Stipendiranjem  studenata želimo im pomoći i olakšati studentske dane, a u isto vrijeme kroz praksu omogućiti stjecanje iskustva u realnom sektoru. Tako će, uvjereni smo, biti spremniji i konkurentniji na tržištu rada po završetku studija.  

Pročitajte još:

Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.
Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture.