ALUMINIUM 2022: FEAL ponovo na vodećem svjetskom sajmu aluminijske industrije

22.08.2022.​

Dragi kupci i poslovni partneri, Uvjereni smo da su online konferencije iza nas te da se možemo vratiti zajedničkom susretu i osobnoj razmjeni informacija. Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine izlagači na prestižnom svjetskom sajmu aluminijske industrije. Ideja vodilja ovogodišnjeg sajma je „Sharing a vision“, a nema boljeg načina kako istu podijeliti nego na našem izložbenom štandu. Naši stručni zaposlenici će Vam pružiti informacije o novostima tvrtke FEAL kao i informacije o cjelokupnom asortimanu naših proizvoda i proizvodnim mogućnostima.

Srdačno ste dobrodošli da posjetite naš štand 1C13 na sajmu ALUMINIUM 2022 u Düsseldorfu od 27. do 29. rujna 2022.

Zatražite svoj osobni vaučer kod sada.

Veselimo se Vašem dolasku!

Pročitajte još:

Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.
Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture.