Predsjedateljica Vijeća ministara BiH gđa. Borjana Krišto u posjeti FEAL-u

21.06.2024.

Počašćeni smo posjetom Predsjedateljice Vijeća ministara BiH gđe. Borjane Krišto našoj tvrtki. 

Vlasnik tvrtke FEAL d.o.o. Mario Čolak, direktor Ante Musa i voditelj proizvodnje Miro Rezo srdačno su dočekali visoku delegaciju i predstavili našu uspješnu priču kao ključnog igrača na domaćem tržištu te izvoznika koji 80% svoje proizvodnje plasira na tržišta Europske unije i drugih zemalja.

Za daljnji razvoj našega gospodarstva je neophodna kontinuirana potpora svih razina vlasti u BiH kako je istaknula i Predsjedateljica Krišto.

Nastavljamo s predanim radom kako bismo ostvarili daljnji rast i razvoj, te se zahvaljujemo na podršci i poticajnim riječima koje smo primili.

Previous slide
Next slide

Pročitajte još:

FEAL je jedan od preko 35.000 kupaca i partnera tvrtke Elumatec diljem svijeta. Elumatec posebnu pozornost daje ispunjavanju zahtjeva svojih kupaca, a sve uz naglašenu profesionalnost i prijateljsku suradnju.

Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture.