Potpisani ugovori o dodjeli stipendija

06.02.2021.​
Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture. Odabrani studenti upoznati su s Feal-ovom organizacijom kroz obilazak proizvodnih pogona i ureda tvrtke, uz zajednički ručak s predstavnicima Feal-a.

Dobitnici stipendije primati će stipendiju u iznosu od 500 KM mjesečno do završetka studija, uz obavljanje stručne prakse i edukacije unutar Društva Feal. Kroz javni natječaj na koji se prijavilo 140 kandidata, odabrani su sljedeći studenti: Mirna Ćavar, Matea Grubešić, Petra Mikulić, Filip Sabljić, Luka Lasić, Antonio Vico, Ante Buntić, Marko Rezić, Ljubomir Prce i Gabrijela Rajič.

Svjesni važnosti obrazovanja i stalnog ulaganja u mlade i talentirane ljude, ovim programom, pored novčane potpore, pružamo mogućnost za stjecanje iskustva i zasnivanje radnog odnosa nakon završetka studija. Potaknuti izraženim zanimanjem studenata za ovu vrstu stipendija, s istim programom namjeravamo nastaviti i u sljedećoj godini, te se ovom prilikom zahvaljujemo svim kandidatima koji su se prijavili na natječaj, a koji zbog ograničenog broja stipendija ove godine nisu mogli biti odabrani.

Previous slide
Next slide

Pročitajte još:

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2020/2021

I ove godine smo pružili potporu vodećem stručnom skupu „Dani arhitekata 3.0“

I ove godine smo pružili podršku organizatorima te bili generalni sponzor konferencije…