Sfera 2020:Otvori u građevinarstvu

05.03.2020.​

IX Međunarodna naučno stručna konferencija ”Sfera 2020:Otvori u građevinarstvu”  uspješno je završena u Sarajevu, i okupila je veliki broj posjetitelja tijekom dva dana trajanja događaja. Gosti su imali priliku uživati u predavanjima regionalnih stručnjaka te je na jednom mjestu komunicirala struka i nauka, iznosila stavove, mišljenja i time je otvorena mogućnost za uspostavljanje domaće i međunarodne suradnje.

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dijela bio je i osigurati sudionicima kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unapređenja poslova. Naučno stručne konferencije iz oblasti građevinarstva i arhitekture postale su tradicionalne i prepoznate u cijelog regiji kao respektabilan događaj koji spaja struku i nauku

Konferencija je trajala dva dana te pored predavanja sponzora i partnera, stručnjaka i profesora, drugog dana je održana i panel diskusija gdje se razvila zanimljiva i korisna interakcija, s naglascima o zaključku konferencije i budućim koracima za poboljšanje rada. Sponzori i partneri konferencije su tržišni lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu, te su putem prezentacija i izložbenih štandova ukazali na novitete, i sisteme koji doprinose razvoju sektora otvora u građevinarstvu. Naša tvrtka je i ove godine pružila podršku organizatorima te bila generalni sponzor konferencije prepoznajući značaj ovako velikog događaja u našoj branši.

Pročitajte još:

I ove godine smo pružili potporu vodećem stručnom skupu „Dani arhitekata 3.0“

Budimo odgovorni prema sebi i okolini poštujući mjere zaštite u borbi protiv Coronavirusa.