Vijesti

Počašćeni smo posjetom Predsjedateljice Vijeća ministara BiH gđe. Borjane Krišto našoj tvrtki. 

FEAL d.o.o. Široki Brijeg raspisuje natječaj za radno mjesto:

Voditelj odjela Marketing

U sjedištu tvrtke FEAL svečano su dodijeljene stipendije za četvrtu generaciju studenata. Stipendijama pokušavamo financijski olakšati obrazovanje najboljim studentima strojarstva, elektrotehnike, računarstva i građevine.

Nakon višegodišnje implementacije i osiguranja proizvoda na tržištu, razvoj bukobrana smo podigli na novu razinu. Unutarnji ustroj je kadrovski i tehnološki reorganiziran i ojačan. 

Na brojnim ostvarenim suradnjama i neizmjernoj podršci svih ovih godina odlučili smo zahvaliti gala koncertom solista zagrebačkog HNK u Mostaru našim poslovnim partnerima i prijateljima.

Svi ljubitelji klasične glazbe moći će uživati u premijernoj izvedbi najzvučnijih hrvatskih solističkih imena.

Sredinom ovog mjeseca instalirana je nova linija za prešanje 35 MN. Liniju za prešanje instalirala je eminentna španjolska tvrtka Gia koja je isporučila kompletnu opremu za novi dio postrojenja.

Ekološka deklaracija proizvoda (EPD)  predstavlja cjelovito izvješće pripremljeno sukladno međunarodnim standardima koji potvrđuje utjecaj proizvoda na okoliš tijekom cijelog njegovog životnog vijeka.

Solarna energija je postala jedan od najvažnijih izvora energije. Prvenstveno, jer korištenje obnovljivih izvora energije pozitivno se utječe na održivi razvoj i ekonomski rast. 

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu više radnih mjesta. Radnik u proizvodnji – više izvršitelja.

Pri potpisivanju dodjele stipendija drugoj generaciji naših stipendista najavili smo da ćemo nastaviti ovu našu praksu pomoći talentiranim i vrijednim studentima. Ove subote smo se u prostorijama tvrtke FEAL družili s trećom generacijom naših stipendista i realizirali najavljeno.

U ponedjeljak, 14. studenog 2022. godine održan je radni sastanak Uprave Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru s menadžmentom kompanije FEAL Široki Brijeg.

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2022./2023.

Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine izlagači na prestižnom svjetskom sajmu aluminijske industrije.
XI. međunarodna znanstveno stručna konferencija „Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“ u organizaciji tvrtke Sfera d.o.o. održana je u Sarajevu 29. i 30. ožujka.
Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanicom izv.prof.dr.sc. Davorkom Šaravanjom

FEAL kupac Elumatecovog 1000-tog stroja. Najava nastavak uspješne suradnje.

Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.