Vijesti

Povodom upita medija te brojnih poziva od samoga jutra, dajemo priopćenje za javnost u svrhu informiranja javnosti i ostalih zainteresiranih strana.
XI. međunarodna znanstveno stručna konferencija „Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“ u organizaciji tvrtke Sfera d.o.o. održana je u Sarajevu 29. i 30. ožujka.
U sjedištu tvrtke FEAL Široki Brijeg upriličeno je potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za studente Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i građevine.
Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanicom izv.prof.dr.sc. Davorkom Šaravanjom

FEAL kupac Elumatecovog 1000-tog stroja. Najava nastavak uspješne suradnje.

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2021/2022

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je naša poslovnica FEAL Split promijenila adresu te je od 25.10.2021, godine na novoj adresi: Dubrovačka ulica 2, 21204 Dugopolje.

Misija tvrtke FEAL je kontinuirano proširivanje i modernizacija poslovnog procesa. Na tragu tome modernizirali smo pogon za plastifikaciju. Trenutno raspolažemo s tri automatska pogona i jednom robotskom linijom

Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike ministarstva energije, rudarstva i industrije na čelu s ministrom Nerminom Džindićem.

Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta inženjera strojarstva (više izvršitelja).
Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta diplomirani ekonomist – smjer Marketing.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta inženjera građevine.

Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture. 

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2020/2021

Budimo odgovorni prema sebi i okolini poštujući mjere zaštite u borbi protiv Coronavirusa.

I ove godine smo pružili potporu vodećem stručnom skupu „Dani arhitekata 3.0“

Intervju s novim direktorom Feal-a.

I ove godine smo pružili podršku organizatorima te bili generalni sponzor konferencije…