Vijesti

Na brojnim ostvarenim suradnjama i neizmjernoj podršci svih ovih godina odlučili smo zahvaliti gala koncertom solista zagrebačkog HNK u Mostaru našim poslovnim partnerima i prijateljima.

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2023./2024.

Svi ljubitelji klasične glazbe moći će uživati u premijernoj izvedbi najzvučnijih hrvatskih solističkih imena.

Sredinom ovog mjeseca instalirana je nova linija za prešanje 35 MN. Liniju za prešanje instalirala je eminentna španjolska tvrtka Gia koja je isporučila kompletnu opremu za novi dio postrojenja.

Ekološka deklaracija proizvoda (EPD)  predstavlja cjelovito izvješće pripremljeno sukladno međunarodnim standardima koji potvrđuje utjecaj proizvoda na okoliš tijekom cijelog njegovog životnog vijeka.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg raspisuje natječaj za radno mjesto: „Pravnik“.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg raspisuje natječaj za radno mjesto: „Inženjer građevine“.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg raspisuje natječaj za radno mjesto: „Asistent/ica Uprave“.

Povodom pokretanja novog proizvodnog pogona u Ljubuškom, društvo FEAL d.o.o. Široki Brijeg raspisuje natječaj za prijem više izvršitelja za radna mjesta: Strojna obrada aluminijskih profila i Montaža i pakiranje aluminijskih sklopova.

Mjesto rada: Ljubuški, Cerno

Društvo „FEAL“ d.o.o. Široki Brijeg objavljuje oglas za posao za radno mjesto:
Elektrotehničar/ka (dva izvršitelja/ice)

Mjesto rada: Ljubuški, Cerno

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta u Odjelu nabave.  Diplomirani ekonomist (dipl.oec ili mag.oec)  ili diplomirani inžinjer strojarstva.

Solarna energija je postala jedan od najvažnijih izvora energije. Prvenstveno, jer korištenje obnovljivih izvora energije pozitivno se utječe na održivi razvoj i ekonomski rast. 

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu više radnih mjesta. Radnik u proizvodnji – više izvršitelja.

Pri potpisivanju dodjele stipendija drugoj generaciji naših stipendista najavili smo da ćemo nastaviti ovu našu praksu pomoći talentiranim i vrijednim studentima. Ove subote smo se u prostorijama tvrtke FEAL družili s trećom generacijom naših stipendista i realizirali najavljeno.

U ponedjeljak, 14. studenog 2022. godine održan je radni sastanak Uprave Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru s menadžmentom kompanije FEAL Široki Brijeg.

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2022./2023.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta diplomirani ekonomist – smjer Računovodstvo i financije.

Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine izlagači na prestižnom svjetskom sajmu aluminijske industrije.
XI. međunarodna znanstveno stručna konferencija „Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge“ u organizaciji tvrtke Sfera d.o.o. održana je u Sarajevu 29. i 30. ožujka.
U sjedištu tvrtke FEAL Široki Brijeg upriličeno je potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za studente Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i građevine.
Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanicom izv.prof.dr.sc. Davorkom Šaravanjom

FEAL kupac Elumatecovog 1000-tog stroja. Najava nastavak uspješne suradnje.

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2021/2022

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je naša poslovnica FEAL Split promijenila adresu te je od 25.10.2021, godine na novoj adresi: Dubrovačka ulica 2, 21204 Dugopolje.

Misija tvrtke FEAL je kontinuirano proširivanje i modernizacija poslovnog procesa. Na tragu tome modernizirali smo pogon za plastifikaciju. Trenutno raspolažemo s tri automatska pogona i jednom robotskom linijom

Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike ministarstva energije, rudarstva i industrije na čelu s ministrom Nerminom Džindićem.

Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta inženjera strojarstva (više izvršitelja).
Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta diplomirani ekonomist – smjer Marketing.

FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta inženjera građevine.

Danas su u sjedištu Feal-a u Širokom Brijegu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deset studenata Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i arhitekture. 

Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija za redovne studente prvog i drugog ciklusa studija za akademsku godinu 2020/2021

Budimo odgovorni prema sebi i okolini poštujući mjere zaštite u borbi protiv Coronavirusa.

I ove godine smo pružili potporu vodećem stručnom skupu „Dani arhitekata 3.0“

Intervju s novim direktorom Feal-a.

I ove godine smo pružili podršku organizatorima te bili generalni sponzor konferencije…