Kontrola kvalitete

Kontrola kvalitete u proizvodnji opremljena je posebnom opremom za mjerenje geometrije prešanih Al–profila i opremom za ispitivanje mehaničkih osobina materijala.

ZAJAMČENA KVALITETA NAŠIH PROIZVODA

Primjenom sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001, na svim organizacijskim razinama, osigurana je sljedivost proizvoda od ulaza sirovine, obrade u proizvodnji, pa sve do isporuke finalnog proizvoda kupcu. Kontrola kvalitete u proizvodnji opremljena je posebnom opremom za mjerenje geometrije prešanih Al–profila i opremom za ispitivanje mehaničkih osobina materijala. Kontrolu kvalitete sloja površinske zaštite obavlja stručni tim u moderno opremljenom laboratoriju površinske zaštite. Traženu kvalitetu ulaznih sirovina potvrđuje proizvođač sirovine, certifikatom za svaku šaržu posebno. Ispitivanje i potvrdu kvalitete naših sustava vrše za to opremljeni i ovlašteni laboratoriji: IFT- Rosenheim, GBD Bregenz i IGH-Zagreb.

Previous slide
Next slide

ATESTIRANJE PROIZVODA

U svom asortimanu usluga nudimo i testiranje, te izdavanje atesta u skladu s certifikacijskom kućom ift Rosenheim. Vrste testiranja mogu biti računalne simulacije uvjeta, ili konkretne simulacije na vlastitomu test centru. Potpisali smo ugovor o certificiranju našeg laboratorija (test centra) od strane ift Rosenheim-a. Osnovna namjena laboratorija za validaciju proizvoda je kontrola kvalitete postojećih proizvoda kao i kontrola prilikom razvoja novih proizvoda. Laboratorij raspolaže s opremom na kojoj je moguće vršiti ispitivanje proizvoda (prozora, vrata i fasada) na:
  • Zrakopropusnost prema EN 12207/1026,ASTM 283-04 i prema 12153/12152
  • Vodonepropusnost prema EN 12208/1027, ASTM 331-00 prema 12155/12154 i
  • Opterećenja na udar vjetra EN 12210/12211, ASTM 330-02 i 12179/13116.
Rezultati ispitivanja mogu poslužiti u informativne svrhe kao i za dobivanje atestne dokumentacije koja može poslužiti prilikom izdavanja CE znaka za izvoz robe u EU.

IZJAVE O SVOJSTVIMA

Kliknite na naziv proizvoda da biste preuzeli izjavu o svojstvima:

Pročitajte još: