Pogledajte neke od rezidencijalnih objekata na kojima su korišteni naši sistemi.

Staklo se na objektu određuje projektom na osnovu estetskih zahtjeva i izračunate termičke bilance zgrade u skladu s građevinskim propisima i zahtjevom investitora.
Naša ulazna vrata mogu biti dizajnirana i napravljena prema vašim specifikacijama i stvaraju savršenu ravnotežu između estetike, dugotrajnosti i energetske učinkovitosti.

Prvi pokazatelj kvalitete ugrađene stolarije su njezini okovi. Stoga je potrebno prilikom odabira i kupnje posebno pozornost obratiti na iste.

Naši proizvodi

Izaberite idealan prozor ili vrata za vas.

Aluminijski profil bez prekinutog termičkog mosta (hladni profili) nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet.
Profili s prekinutim termičkim mostom imaju svojstva visoke kvalitete, čvrstoće i nosivosti ali ono što ih razlikuje od drugih profila je toplinska izolacija.

Moderan izgled, otpornost, izdržljivost,  te omjer cijene i kvalitete samo su neke od bitnih karakteristika aluminijskih ograda bez kojih je moderna arhitektura postala nezamisliva.

Najnovije vijesti

Dani arhitekture predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini te nam je iznimno zadovoljstvo što smo i ove godine bili zlatni sponzori ovog trodnevnog skupa.
FEAL d.o.o. Široki Brijeg, raspisuje javni natječaj za popunu radnog mjesta inženjera strojarstva (više izvršitelja).
Svjesni toga da budućnost donosi nove izazove, Feal puno ulaže u moderne tehnologije i razvoj što u konačnici vodi cilju patentiranja novog procesa proizvodnje.
Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu stipendija  za akademsku godinu 2020/2021