Pogledajte neke od rezidencijalnih objekata na kojima su korišteni naši sistemi.

Staklo se na objektu određuje projektom na osnovu estetskih zahtjeva i izračunate termičke bilance zgrade u skladu s građevinskim propisima i zahtjevom investitora.
Naša ulazna vrata mogu biti dizajnirana i napravljena prema vašim specifikacijama i stvaraju savršenu ravnotežu između estetike, dugotrajnosti i energetske učinkovitosti.

Prvi pokazatelj kvalitete ugrađene stolarije su njezini okovi. Stoga je potrebno prilikom odabira i kupnje posebno pozornost obratiti na iste.

Naši proizvodi

Izaberite idealan prozor ili vrata za vas.

Aluminijski profil bez prekinutog termičkog mosta (hladni profili) nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet.
Profili s prekinutim termičkim mostom imaju svojstva visoke kvalitete, čvrstoće i nosivosti ali ono što ih razlikuje od drugih profila je toplinska izolacija.

Moderan izgled, otpornost, izdržljivost,  te omjer cijene i kvalitete samo su neke od bitnih karakteristika aluminijskih ograda bez kojih je moderna arhitektura postala nezamisliva.

Najnovije vijesti

Tvrtka FEAL je ugostila predstavnike Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanicom izv.prof.dr.sc. Davorkom Šaravanjom
FEAL kupac Elumatecovog 1000-tog stroja. Najava nastavak uspješne suradnje.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je naša poslovnica FEAL Split promijenila adresu te je od 25.10.2021, godine na novoj adresi: Dubrovačka ulica 2, 21204 Dugopolje.
Misija tvrtke FEAL je kontinuirano proširivanje i modernizacija poslovnog procesa. Na tragu tome modernizirali smo pogon za plastifikaciju. Trenutno raspolažemo s tri automatska pogona i jednom robotskom linijom