Strojna obrada

Na području strojne obrade pokrivamo razne tehnologije. CNC strojna obrada, savijanje, zavarivanje, poliranje, brušenje, montaža… Na liniji strojne obrade nalaze se Elumatec obradni centri: SBZ 122, SBZ 131, SBZ 150, SBZ 151 dužine 15 m i SBZ 151 dužine 30 m za obradu složenijih pozicija, fasadnih sustava te izradu raznih okova.

Posjedujemo CNC obradne strojeve s mogućnošću obrade aluminijskih šipki do 30m dužine.

Fiber laser je najučinkovitiji način laserskog rezanja. Fiber tehnologija prvenstveno je prikladna za obradu tankih do debelih limova od aluminija, nehrđajućeg čelika i čelika, te drugih obojenih metala (bakar i mjed). Stroj je u potpunosti automatiziran i podržava CAD/CAM izmjenu podataka.

Posjedujemo certifikate za zavarivanje koji su osobito zahtijevani u željezničkoj industriji. Jedna od naših mogućnosti je kompletno sklapanje prozora za vlakove.

ARCUS – 12 CNC je stroj za savijanje Al profila u jednoj ravni čija je nazivna snaga 12 T. U mogućnosti smo saviti lukove minimalnog promjera savijanja Ø 380 mm s maksimalno 5 pregibnih točaka.

Xact Smart 160/3100 je abkant preša, hidraulički CNC stroj za hladno savijanje limova do maksimalne dužine savijanja 3100mm.

Keope E5 6,6 MT je dvoglava pila za pilanje aluminijskih profila sa maksimalnim kapacitetom rezanja 6600mm.

Blitz Alva 550 A MT5 je dvoglava pila za pilanje aluminijskih profila sa maksimalnim kapacitetom rezanja 5000mm