O nama

Imajući u vidu dinamično i zahtjevno tržište koje se konstantno mijenja, odgovorili smo suvremenim opremanjem postrojenja za ekstrudiranje aluminija, elektrostatsko plastificiranje i anodno eloksiranje, kao i strojevima za obradu aluminijskih profila.

Proizvode koje nudimo tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Svoj razvoj temeljimo isključivo na stvaranju vlastitog stručnog tima koji prati svjetske trendove u projektiranju i nude kompletne serije za proizvodnju aluminijskih sustava. Aluminijski profili i sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

Naša misija

Pružiti kvalitetan proizvod prilagođen specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

Naša vizija

Postati značajan subjekt na globalnom tržištu u proizvodnji i preradi aluminija ne odstupajući od vrhunske kvalitete

Feal - Savršenstvo u aluminiju

Feal u brojkama

0
Zaposlenika FEAL grupe
0
Kooperanata
0
Tona proizvodnog kapaciteta godišnje
0
Preša
0
Sistema
0
Različitih profila
0
Tona bojenih profila godišnje
0
Tona eloksiranih profila godišnje

Proširenje kapaciteta u 2024.

1 nova preša (povećanje godišnjeg kapaciteta do 1500 tona) ·  1 novi pogon za elektrostatsko bojanje (povećanje godišnjeg kapaciteta do 5000 tona) ·  1 novi pogon za strojnu obradu (4500 m2) · 1 nova linija za spajanje profila s termičkim mostom

Godine i postignuća

Kvalitetu i sljedivost u proizvodnom lancu kontroliramo po normama koje nam propisuju standardi ISO 9001 te CE znak. U cijelom proizvodnom lancu koristimo modernu tehnologiju i sredstva zaštite te vršimo stalnu kontrolu prema zahtjevima norme ISO14001:2015, koja je jamac naše brige za okoliš. Posjedujemo certifikate ISO 3834 i 15085-2, koji nam omogućavaju izvođenje zahtjevnih zavarenih aluminijskih konstrukcija. Svoje proizvode s površinskom zaštitom, proizvodimo sukladno certifikatima Qualicoat, Qualanod i Qualideco. Vršimo ispitivanje kvalitete naših sustava u ovlaštenim laboratorijima:  IFT- Rosenheim, GBD Bregenz i IGH-Zagreb.

Osnovni slogan pod kojim poslujemo je:
Pogledajte još: